Medium Erika Grindberg Bentley

Tjänster

Sittning

En sittning tar ca 45 minuter och under den tiden länkar jag med andevärlden, dels med nära och kära på andra sidan men det kan även vara dina guider jag får kontakt med. Om ni vill kan jag även ta hjälp av tarotkort för att svara på frågor om framtiden och vägval ni står inför. Det är andevärlden själva som bestämmer vem som kommer på besök. För mig är det viktigt att ni har en positiv upplevelse. Som medium möter man ofta människor i sorg och det är för mig oerhört viktigt att ni känner er trygga och att ni vet att allt som sägs stannar mellan mig och min klient. Mitt mål är att ni ska må bra när vi skiljs åt. Pris: 400kr

 

Sittning/vägledning över telefon

Vill ni kan vi även boka en tid för sittning eller vägledning över telefon. Tar ca 45 minuter och då kan jag länka med andevärlden och/eller arbeta med Tarot korten för att ge svar på dina frågor. Jag har klienter i andra delar av landet som jag hjälper på detta sätt. Pris: 400kr betalas i förväg via swish eller inbetalning.

 

Hembesök

Naturligtvis kan jag komma hem till er, dels för sittning och seans men även för att känna av om ni har "besök". Behöver ni hjälp med att rensa ut eller få reda på vem besökaren är hjälper jag er gärna. Kontakta mig för mer information och pris.

 

Seanser

För att hålla en seans krävs det fler deltagare, 6-8 personer är ett minimum. En seans brukar pågå i ca 1,5 timma, på den tiden brukar jag hinna med ca 6 länkar. Jag länkar då på samma sätt som vid en privat sittning och ger meddelanden till deltagarna. Jag arbetar dock inte med korten vid en seans. Vid en mindre seans brukar de flesta få kontakt med någon från andra sidan. Det här kan vara ett roligt inslag på tjejmiddagen eller möhippan/svensexan. Väl värt att veta är att jag aldrig levererar "dåliga" nyheter, är det vissa saker ni absolut inte vill ha svar på så gör vi upp om det i förväg. Det ska vara en positiv upplevelse även om den kan vara känslosam många gånger. Kontakta mig för pris.

 

Utvecklingscirkel

Jag startar gärna upp en ny utvecklingscirkel där vi tränar upp vår intuition tillsammans, vi mediterar, arbetar med olika typer av kort tex tarot och OH-kort, diskuterar allt man kan tänka sig inom spiritualism och andlighet. Vi lär oss också att hantera våra chackran och att länka med, men framför allt att tolka andevärlden. Är du nyfiken behöver du bara maila eller ringa för att får mer information.

 

Helgkurs

En till två gånger per år erbjuder jag en helgkurs i personlig och medial utveckling.
Inga förkunskaper krävs!

Ni utvecklas i er egen takt utifrån var ni befinner er. Vi lär oss bland annat att öppna och stänga våra chackran, meditera, länka med andevärlden och träna upp intuitionen. Vi arbetar 10-17 både lördag och söndag.
Kursen kostar 1200 kronor, fika ingår. Vid intresse, maila mig gärna så får ni informationsmail så snart jag har datum för nästa kurs.

 

presentkort

Vill ni ge bort en annorlunda present så kan ni köpa presentkort på exempelvis en privatsittning. Rekommenderar dock att mottagare är nyfiken på detta! :) 


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)